RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 McLaren: "We hebben fouten gemaakt"
McLaren moet een versnelling hoger schakelen als ze de teleurstelling van Maleisië te boven willen komen door terug te slaan tijdens de komende Grand Prix van Bahrein. Dat verklaarde McLaren F1 CEO Martin Whitmarsh.

Er stond tijdens de voorbije race in Sepang geen maat op de snelheid van de Ferrari-wagens. McLaren was daarentegen terug te vinden op een derde en vijfde plaats – niet in staat zijnde om een gooi te doen naar de overwinning.

Ook Whitmarsh ziet de problemen in en zegt dat zijn team zo snel mogelijk moet hergroeperen en verbeteringen moet doorvoeren aan de wagen.

“Ferrari zag er enorm sterk uit,” vertelde de Brit. “Ik denk niet dat we zo goed presteerden als we konden doorheen het hele weekend. Ik ben daar bezorgd over en we moeten er zeker van zijn dat de wagen sneller wordt gemaakt.”

De competitiviteit tussen Ferrari en McLaren toont ook aan dat enkel de renstal die erin slaagt om haar wagen snel en degelijk te ontwikkelen in staat zal kunnen zijn om te vechten voor het kampioenschap.

“Naarmate het seizoen vordert, lijkt het heel hard op vorig jaar,” ging hij verder. “Het is een opwindend seizoen. Waar je ook staat in de eerste race, je moet de wagen elke Grand Prix verbeteren om competitief te blijven. Je moet het beter doen en goed werk leveren aan de set-up.”

“Ik denk niet dat we vorig weekend het best mogelijke werk hadden afgeleverd. Dat moeten we herbekijken en we moeten zien waar we fouten hebben gemaakt.”
[25 maart 2008 - 17:40] Jorg Soens
VORIG: Räikkönen verwacht helse titelstrijd      VOLGEND: Trulli verwacht niet gauw podiumplaatsen
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact