RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Sepang wil al nachtrace organiseren in 2009
De organisatoren van de Maleisische Grand Prix willen absoluut groen licht krijgen om hun evenement om te toveren in een nachtrace. Dit besloten de organisatoren na vorig weekend gesprekken gevoerd te hebben met de teams en rijders.

Het Sepang International Circuit heeft haar interesse omtrent een nachtrace reeds getoond nadat Singapore de eerste nachtrace op de kalender zal vormen. Het SIC wilde nog geen definitieve beslissingen nemen vooraleer gepraat te hebben met de Formule 1-deelnemers.

Hoe dan ook, met een succesvol evenement in Sepang, waar er tot 179.000 mensen verschenen in drie dagen, geloven de organisatoren dat een nachtrace ook succesvol kan zijn.

Datuk Azmi Murad vertelde tegen de New Strait Times: “Na een succesvol decennium achter de rug te hebben, hebben we nood aan een nieuwe uitdaging en dit is de uitdaging waar we naar op zoek waren. Nu zullen we onze krachten bundelen om dit te verwezenlijken.”

Azmi vertelde dat er nog geen datum vastgelegd is voor het organiseren van Sepangs eerste nachtrace. Hijzelf zou dit graag volgend jaar al zien. “We zullen werken aan een nachtrace, en als alles volgens plan verloopt, kan het volgend jaar plaatsvinden.”
[25 maart 2008 - 16:52] Stefan Jacobs
VORIG: Ferrari hoopt te profiteren van hun Bahrein-test      VOLGEND: McLaren gaf Kovalainen terug zelfvertrouwen
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact