RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Duitse F3: Vervisch in 2008 opnieuw in Duitse F3
Het management van onze Belgische rijder Frédéric Vervisch heeft vandaag bekendgemaakt wat er voor 2008 op het programma staat. Na een seizoen in de Duitse Formule 3, dat afgesloten werd met de titel van vice-kampioen, gaat Frédéric Vervisch in 2008 resoluut voor de eindzege in dit kampioenschap. Om het seizoen tot een goed einde te brengen heeft Fred een overeenkomst gesloten met het Swiss Racing Team van voormalig Sauber Formule 1-ingenieur Othmar Welti.

Frédéric Vervisch: “Tijdens de wintermaanden heb ik verschillende testaanbiedingen gekregen van team uit het Spaanse en Duitse Formule 3-kampioenschap. Ook SRT nodigde me uit en ik was erg onder de indruk van de structuur binnen het team. De tests vielen erg positief uit en daarom kozen we voor een tweede jaar in de Duitse Formule 3 met SRT. Uiteraard heb ik als vice-kampioen van 2007 maar één doel voor ogen: de titel!”

Vooraleer het kampioenschap in het weekend van 26 en 27 april van start aat, hebben de rijders de gelegenheid om de wagens voor een laatste keer uitgebreid te testen tijdens de officiële testdag op 21 april in Hockenheim.

Frédéric gaat een drukke periode tegemoet. Vanaf woensdag 26 maart moet de 21-jarige Belg opnieuw aan de slag in de Aziatische Formule 3. Op de Filippijnse omloop van Batangas vinden op vrijdag, zaterdag en zondag telkens twee races plaats en wordt de kampioen gelauwerd. In de puntenstand heeft Fred momenteel een ruime voorsprong op zijn concurrenten. De kampioen in deze serie krijgt een Formule 1-test bij het Force India-team cadeau.
[24 maart 2008 - 20:32] Rutger Vanhee
VORIG: Britse pers: "Watermarteling voor Hamilton"      VOLGEND: Ecclestone wil nachtrace in China en Zuid-Korea
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact