RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 "Moeilijke tijden breken aan voor Massa"
Reacties van de Italiaanse pers laten omwille van deze feestdag nog iets op zich wachten, maar Ferrari-piloot Felipe Massa zal ongetwijfeld bekritiseerd worden omwille van de rijdersfout die hij maakte tijdens de Grand Prix van MaleisiŽ.

Het was de tweede grote fout in evenveel races voor de Braziliaan. In Melbourne ging Massa te vroeg op het gas staan bij de start van de race waardoor zijn wagen in de muur belandde. In MaleisiŽ donderde hij over een kerb waarna hij de controle over zijn wagen verloor.

Na de race kwamen de geruchten daarom op gang dat Massa volgend jaar waarschijnlijk vervangen zal worden door Sebastian Vettel of Fernando Alonso. "Bullshit" echter als we zijn vrouw Rafaela Bassi-Massa mogen geloven, die deze opmerking maakte aan de Braziliaanse televisie.

Voormalig F1-piloot Ralf Schumacher voorspelt echter een moeilijke periode voor Massa nu de Braziliaan naar Bahrein vertrekt met nul punten in het rijderskampioenschap.

"Het zal zeker heel moeilijk worden voor Felipe omdat, en dan vooral in ItaliŽ, de media explosief kan uithalen," vertelde Schumacher aan Bild. "Massa is nu heel waarschijnlijk de nummer twee bij Ferrari."

Voormalig drievoudig wereldkampioen Niki Lauda denkt echter dat het mogelijk is dat Massa's wagen de schuld moet dragen voor zijn spin in Sepang.

"Maar als blijkt dat hij twee races op rij een fout heeft gemaakt, dan is het stompzinnig," aldus de Oostenrijker.
[24 maart 2008 - 16:35] Jorg Soens
VORIG: Ferrari in verlegenheid door klantenmotoren      VOLGEND: Britse pers: "Watermarteling voor Hamilton"
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact