RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 BMW Sauber vreest Maleisische hitte niet
Nick Heidfeld

"Al ettelijke jaren is de Maleisische Grand Prix een speciale race voor mij. Petronas was al een partner van Sauber toen ik voor hen reed van 2001 tot 2003, en we deden altijd promotionele trips rond het land."

"Als Formule 1-piloot zie je normaal gezien niet zoveel dingen naast luchthavens, hotels en racecircuits omdat er gewoon niet genoeg tijd is om een land en haar mensen te leren kennen. Maar in MaleisiŽ kan ik wat rondreizen en ik voel me hier goed thuis."

"Het duurt altijd een tijdje voor je geacclimatiseerd bent aan combinatie van hitte en hoge vochtigheid, maar dat is voor mij nog nooit een probleem geweest."

"Het circuit is aantrekkelijk en uitdagend. Vorg jaar had ik een geweldige race in Sepang en eindigde ik als vierde. Ik slaagde erin om Felipe Massa voorbij te gaan en ik hield de Ferrari achter me."

Robert Kubica

"Ik kijk uit naar de race in MaleisiŽ omdat Sepang een heel uitdagend circuit is waarvan ik houd."

"Natuurlijk leunen de weersomstandigheden aan bij het extreme, maar dat maakt het nog uitdagender. Maar gelukkig hebben we in Melbourne al hele hoge temperaturen gehad, dus we hebben al wat de kans gekregen om ons aan te passen."

"Vorig jaar was onze wagen heel competitief, maar voor mij verliep alles gewoon verkeerd. Dus ik moet nog steeds trachten te scoren in Sepang. De Grand Prix van MaleisiŽ is voor ons een heel speciale race omwille van onze partner Petronas. We hebben veel fans die ons hier aanmoedigen."

Mario Theissen, BMW Motorsport Director

"De seizoensopener ligt nog maar achter ons of we zijn hier al in MaleisiŽ. Deze Grand Prix is een soort thuisrace voor ons. Sinds 2006 hebben we van de uitstraling kunnen genieten die onze partner Petronas hier in MaleisiŽ heeft. Dit euforisch welkom is een fantastische ervaring, en de verscheidene evenementen aan de voet van de Petronas Twin Towers zijn altijd al fantastisch geweest."

"Als onderdeel van haar AziŽ-strategie heeft de BMW Group haar betrekking in MaleisiŽ in een hogere versnelling geschakeld tijdens de voorbije paar jaar. De race in Kuala Lumpur is een belangrijke Grand Prix voor zowel BMW als Petronas."

"Na het onverwacht warm gevecht in Melbourne, staan we nu paraat voor het stomende bad van Sepang. Niet enkel komen de temperaturen boven 30įC uit, maar de vochtigheid ligt ook extreem hoog door de nabijheid van de evenaar. Daarom kijken we uit naar deze uithoudingstest en houden we onze adem in."
[19 maart 2008 - 19:04] Jorg Soens
VORIG: McLaren gaat snelheidsbegrenzer aanpassen      VOLGEND: GP MaleisiŽ: De voorbeschouwing
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact