RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Fernando Alonso wil verbetering voor kwalificaties
Fernando Alonso vocht dit weekend voor een knappe vierde plaats in de Grote Prijs van Australië. Hij vertrok vanop een elfde plaats en kon langzaam opklimmen in de tabellen. Met vijf punten op zak kijkt hij al uit naar volgende week. Maar de Spanjaard hoopt op verbetering in de kwalificaties.

"Ik denk dat we ons zeker moeten verbeteren als het gaat om één snel rondje tijdens de kwalificatie," zei Alonso. "Dan is het belangrijk dat we consistent zijn om zo niet te veel terrein prijs te geven. Op die manier kunnen we verder evolueren. Dit moeten we in ons achterhoofd houden tijdens de vrije trainingen in Sepang."

"Het resultaat in Melbourne was heel belangrijk voor het team. Het zorgde voor extra vertrouwen en motivatie om hard te blijven werken,"
voegde de tweevoudige wereldkampioen er aan toe. "We weten ook dat het rare omstandigheden waren afgelopen weekend maar we bevonden ons toch in de positie om even goed te presteren. Toch moeten we blijven evolueren om de kloof met de andere teams te verkleinen. We hebben heel wat werk voor de boeg maar het resultaat van zondag doet ons geloven dat het gaat lukken."

Fernando Alonso waarschuwt zijn rivalen dat hij en Renault sterker zullen zijn in Sepang. Het is het favoriete circuit van de Spanjaard waar hij al twee keer won. "Het is een circuit waar ik echt van geniet. Elke ronde en elke bocht probeer ik iets meer aan te vallen. Ik hoop dat het dit jaar ook goed gaat en ik kijk uit naar de race."
[18 maart 2008 - 10:43] Stijn Vansteenbrugge
VORIG: Italiaanse pers enorm kritisch voor Ferrari      VOLGEND: Scuderia Toro Rosso staat te koop
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact