RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Super Aguri in gesprek met investeerder
Super Aguri heeft er vertrouwen in dat het team in de nabije toekomst terug op de rails zal zitten naar een financieel gezonde situatie.

Alhoewel officieel nieuws omtrent de gesprekken met potentiŽle investeerders uitblijft, werkt het team verder aan de voorbereiding op het nieuwe F1-seizoen. Die voorbereiding verliep niet zonder slag of stoot, want de renstal slaagde er nog niet in om te testen met haar nieuwe wagen.

Wat het financiŽle plaatje betreft, zou teambaas Aguri Suzuki onderhandelingen voeren met de Britse groep Magma Group. Naar verluidt geeft Suzuki echter de voorkeur aan een Japanse investeerder.

Desondanks werkt het team verder om binnen ruim 10 dagen af te zakken naar AustraliŽ voor de eerste race van het seizoen.

"Alles gaat de goede richting uit," vertelde algemeen directeur Daniel Audetto aan Autosport.com. "Het team bereidt de SA-08A voor op de Australische Grand Prix. We werken dag en nacht."
[05 maart 2008 - 20:27] Jorg Soens
VORIG: Montezemolo verwacht saai F1-seizoen      VOLGEND: Garcia tweede testpiloot bij Williams?
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact