RSS   -    Meewerken?
   
 
GP BelgiŽ
 Zolder mag Champ Car verwelkomen
Het circuit Zolder heeft een overeenkomst bereikt met de organisatoren van de Champ Car Series om volgend jaar een race te houden op de Limburgse omloop. Het contract heeft een looptijd van ťťn jaar, met een verlengoptie van vier jaar.

Onze landgenoot Jan Heylen was het voorbije seizoen actief in de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1, en aanziet de aankondiging van een Belgische Champ Car race als een grote stimulans voor zijn carriŤre.

"Dit zal me een heel eind op weg helpen om een stuur te vinden voor 2007. Ik wist al enkele weken dat Assen zou doorgaan. Een race in Nederland was al niet slecht voor mij, maar nu er ook een koers komt in Zolder, is gewoon te gek," verklaarde Jan Heylen volgens Pitstop.tv.

De race in Zolder kadert in een Europese mini-tournee van de raceklasse waarbij ook het circuit van Assen wordt aangedaan.
[13 november 2006 - 08:21] Jorg Soens
VORIG: ING sponsort twaalf Grand Prix      VOLGEND: Minder tribunes dan gepland in Spa
 Zoeken: In:
McLaren overweegt F1 voor Vandoorne in 2015  
McLaren is de verschillende scenario's voor onze landgenoot Stoffel Vandoorne aan het bekijken voor 2015. Het Britse team...
Lees meer
Ricciardo verslaat Rosberg in Spa-Francorchamps  
Daniel Ricciardo heeft een spannende Grote Prijs van BelgiŽ gewonnen. De AustraliŽr behaalt zo zijn derde overwinning dit...
Lees meer
Mercedes enorm dominant naar eerste startrij  
Nico Rosberg heeft op meesterlijke wijze de pole positie voor de Grote Prijs van BelgiŽ behaald. De Duitser...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact