RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Zolder mag Champ Car verwelkomen
Het circuit Zolder heeft een overeenkomst bereikt met de organisatoren van de Champ Car Series om volgend jaar een race te houden op de Limburgse omloop. Het contract heeft een looptijd van één jaar, met een verlengoptie van vier jaar.

Onze landgenoot Jan Heylen was het voorbije seizoen actief in de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1, en aanziet de aankondiging van een Belgische Champ Car race als een grote stimulans voor zijn carrière.

"Dit zal me een heel eind op weg helpen om een stuur te vinden voor 2007. Ik wist al enkele weken dat Assen zou doorgaan. Een race in Nederland was al niet slecht voor mij, maar nu er ook een koers komt in Zolder, is gewoon te gek," verklaarde Jan Heylen volgens Pitstop.tv.

De race in Zolder kadert in een Europese mini-tournee van de raceklasse waarbij ook het circuit van Assen wordt aangedaan.
[13 november 2006 - 08:21] Jorg Soens
VORIG: ING sponsort twaalf Grand Prix      VOLGEND: Minder tribunes dan gepland in Spa
 Zoeken: In:
Rosberg kondigt afscheid F1 aan - update  
Kersvers F1-wereldkampioen Nico Rosberg heeft zonet laten weten dat hij met onmiddellijke ingang stopt met racen. De Duitser versloeg...
Lees meer
Rosberg wereldkampioen na bloedstollend slot in Abu Dhabi  
Nico Rosberg is de nieuwe wereldkampioen Formule 1! De Duitser had genoeg aan een tweede plaats achter teamgenoot...
Lees meer
Vierde pole op rij voor Lewis Hamilton  
Lewis Hamilton (Mercedes) heeft zijn titeldroom levend gehouden door in Abu Dhabi, waar morgen bij valavond de slotmanche...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact