RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Rusland
 Zolder mag Champ Car verwelkomen
Het circuit Zolder heeft een overeenkomst bereikt met de organisatoren van de Champ Car Series om volgend jaar een race te houden op de Limburgse omloop. Het contract heeft een looptijd van één jaar, met een verlengoptie van vier jaar.

Onze landgenoot Jan Heylen was het voorbije seizoen actief in de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1, en aanziet de aankondiging van een Belgische Champ Car race als een grote stimulans voor zijn carrière.

"Dit zal me een heel eind op weg helpen om een stuur te vinden voor 2007. Ik wist al enkele weken dat Assen zou doorgaan. Een race in Nederland was al niet slecht voor mij, maar nu er ook een koers komt in Zolder, is gewoon te gek," verklaarde Jan Heylen volgens Pitstop.tv.

De race in Zolder kadert in een Europese mini-tournee van de raceklasse waarbij ook het circuit van Assen wordt aangedaan.
[13 november 2006 - 08:21] Jorg Soens
VORIG: ING sponsort twaalf Grand Prix      VOLGEND: Minder tribunes dan gepland in Spa
 Zoeken: In:
Rosberg probleemloos naar nieuwe pole, weer pech voor Hamilton  
Nico Rosberg heeft schijnbaar moeiteloos zijn tweede opeenvolgende poleposition behaald. Door de gridstraf van Vettel start Bottas naast...
Lees meer
Mercedes zet opnieuw de toon in Sochi  
De derde vrije training is opnieuw een prooi geworden voor Lewis Hamilton. De regerend wereldkampioen klokte een 1:36.403...
Lees meer
Hamilton top, pech voor Vettel  
Wederom zette een Mercedes rijder de rest van het veld op grote achterstand. Dit keer ging Hamilton echter...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact