RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Verenigde Staten
 Zolder mag Champ Car verwelkomen
Het circuit Zolder heeft een overeenkomst bereikt met de organisatoren van de Champ Car Series om volgend jaar een race te houden op de Limburgse omloop. Het contract heeft een looptijd van één jaar, met een verlengoptie van vier jaar.

Onze landgenoot Jan Heylen was het voorbije seizoen actief in de Amerikaanse tegenhanger van de Formule 1, en aanziet de aankondiging van een Belgische Champ Car race als een grote stimulans voor zijn carrière.

"Dit zal me een heel eind op weg helpen om een stuur te vinden voor 2007. Ik wist al enkele weken dat Assen zou doorgaan. Een race in Nederland was al niet slecht voor mij, maar nu er ook een koers komt in Zolder, is gewoon te gek," verklaarde Jan Heylen volgens Pitstop.tv.

De race in Zolder kadert in een Europese mini-tournee van de raceklasse waarbij ook het circuit van Assen wordt aangedaan.
[13 november 2006 - 08:21] Jorg Soens
VORIG: ING sponsort twaalf Grand Prix      VOLGEND: Minder tribunes dan gepland in Spa
 Zoeken: In:
Hamilton krijgt Rosberg in vizier na Amerikaanse zege  
Lewis Hamilton heeft de Grote Prijs van de Verenigde Staten van Amerika gewonnen. De regerend wereldkampioen reed een...
Lees meer
Hamilton pakt pole in Austin  
Lewis Hamilton zal de GP van de Verenigde Staten morgen vanaf pole position vertrekken. De regerend wereldkampioen duikte...
Lees meer
Verstappen zet Red Bull bovenaan in VT3  
Max Verstappen heeft tijdens de derde vrije training de snelste tijd geklokt. De Red Bull wagens zetten hun...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact