RSS   -    Meewerken?
   
 
GP USA
 Palmer rijdt zijn laatste race in Japan
Jolyon Palmer verlaat Renault na de Grand Prix van Japan vandaag, dat verklaarde de Brit na afloop van de kwalificaties aan de media en het team heeft dat nieuws nu ook bevestigd. Het zou echter nog niet vast gestaan hebben wie zijn plaats zal innemen vanaf de GP van de VS, maar ondertussen is wel duidelijk dat het, logischerwijze, Carlos Sainz wordt, die volgend jaar sowieso voor Renault zal uitkomen.

Net nadat vorige maand het nieuws bekend raakte dat Sainz de plaats van Palmer zal innemen bij Renault in 2018 gingen meteen de geruchten dat Palmer nog voor het einde van het seizoen aan de kant geschoven zou worden, maar het team ontkende dit telkens. Nu gebeurt het toch, met Renault dat verklaarde dat ze zo een 'jumpstart' kunnen nemen voor 2018.

Nu dat Sainz naar Renault verkast ligt de weg open voor Daniil Kvyat om in de VS terug te keren, met Pierre Gasly dan aan zijn zijde. Red Bull heeft echter laten weten dat het nog geen beslissing heeft genomen om Gasly ook effectief te laten rijden in de VS, aangezien ze de titel in de Super Formula niet zomaar willen opgeven.

Palmer liet verstaan dat dit niet zijn laatste race in zijn carrière zal zijn en dat hij op zoek gaat naar een nieuw zitje. Of hij dat gaat vinden is nog maar de vraag.
[08 oktober 2017 - 07:42] Andy Lloyd
VORIG: Hamilton ongenaakbaar in Suzuka      VOLGEND: Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven
 Zoeken: In:
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Hamilton ongenaakbaar in Suzuka  
Lewis Hamilton heeft voor het eerst de pole positie behaald op Suzuka. Zo heeft de Brit op alle...
Lees meer
Bottas snelste in VT3, ondanks crash en tragere banden  
Mercedes heeft haar ware gelaat getoond in de derde vrije training in Japan. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact