RSS   -    Meewerken?
   
 
GP USA
 Ultimatum voor Bottas
Valtteri Bottas moet voor half september beslissen of hij in 2018 voor Mercedes blijft rijden. De Fin liet eerder al blijken dat hij nog niet zeker is of hij voor de Duitse autoproducent wil blijven racen, maar Mercedesbaas Toto Wolff wil duidelijkheid.

“Ik wil zeker voor de races in Azië een finale beslissing horen. De pauze tussen de GP van Hongarije en de GP in Spa is het perfecte moment om alles eens op een rijtje te zetten”, aldus Wolff.

Bottas daarentegen maakt zich weinig zorgen en ziet niet in waarom er haast moet zijn bij zijn beslissing: “Tijdens de zomerbreak kan er wel wat vooruitgang geboekt worden, want de voorbije maand is het heel druk geweest en was het moeilijk om tussen alle races door tijd te maken voor meetings. Maar er is geen haast bij, mijn beslissing moet niet vallen voor Spa.”

Bottas is aan een sterk seizoen bezig, nadat hij een last-minute contract van een jaar tekende bij Mercedes. De Fin vervangt Nico Rosberg die vorig jaar na zijn wereldtitel onverwachts de helm aan de haak hing. Bottas behaalde zijn eerste winst in de Formule 1 reeds in zijn vierde race voor Mercedes en staat momenteel op de derde plaats in het kampioenschap.
[08 augustus 2017 - 21:47] Lisa Pieters
VORIG: De toekomstplannen van Fernando Alonso      VOLGEND: Honda eindelijk op 'wintertestniveau'
 Zoeken: In:
Hamilton feest in Japan terwijl Vettel moet opgeven  
Lewis Hamilton heeft voor de derde keer de Grand Prix van Japan geworden. De Brit leidde van start...
Lees meer
Hamilton ongenaakbaar in Suzuka  
Lewis Hamilton heeft voor het eerst de pole positie behaald op Suzuka. Zo heeft de Brit op alle...
Lees meer
Bottas snelste in VT3, ondanks crash en tragere banden  
Mercedes heeft haar ware gelaat getoond in de derde vrije training in Japan. Valtteri Bottas en Lewis Hamilton...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact