RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Abu Dhabi
 Ultimatum voor Bottas
Valtteri Bottas moet voor half september beslissen of hij in 2018 voor Mercedes blijft rijden. De Fin liet eerder al blijken dat hij nog niet zeker is of hij voor de Duitse autoproducent wil blijven racen, maar Mercedesbaas Toto Wolff wil duidelijkheid.

“Ik wil zeker voor de races in Azië een finale beslissing horen. De pauze tussen de GP van Hongarije en de GP in Spa is het perfecte moment om alles eens op een rijtje te zetten”, aldus Wolff.

Bottas daarentegen maakt zich weinig zorgen en ziet niet in waarom er haast moet zijn bij zijn beslissing: “Tijdens de zomerbreak kan er wel wat vooruitgang geboekt worden, want de voorbije maand is het heel druk geweest en was het moeilijk om tussen alle races door tijd te maken voor meetings. Maar er is geen haast bij, mijn beslissing moet niet vallen voor Spa.”

Bottas is aan een sterk seizoen bezig, nadat hij een last-minute contract van een jaar tekende bij Mercedes. De Fin vervangt Nico Rosberg die vorig jaar na zijn wereldtitel onverwachts de helm aan de haak hing. Bottas behaalde zijn eerste winst in de Formule 1 reeds in zijn vierde race voor Mercedes en staat momenteel op de derde plaats in het kampioenschap.
[08 augustus 2017 - 21:47] Lisa Pieters
VORIG: De toekomstplannen van Fernando Alonso      VOLGEND: Honda eindelijk op 'wintertestniveau'
 Zoeken: In:
Williams kiest Sirotkin als tweede rijder, Kubica reserve  
Williams F1 Team heeft na weken van speculatie Sergey Sirotkin aangeduid als tweede rijder voor het seizoen 2018....
Lees meer
Sauber maakt overeenkomst met Alfa Romeo bekend  
Sauber heeft daarnet de grote lijnen van de livery voor de F1-wagen van 2018 bekend gemaakt toen het...
Lees meer
Vettel houdt Ferrari ook op laatste testdag bovenaan  
Sebastian Vettel heeft de lijn van teamgenoot Kimi Raikkonen gisteren ook vandaag doorgetrokken door de snelste tijd te...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact