RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Monaco
 Brown geeft toe: "Fernando zet McLaren onder druk"
Zak Brown heeft in Spanje toegegeven dat zijn team niet veel tijd meer heeft om Fernando Alonso te overtuigen bij McLaren te blijven. Het driejarig contract van de tweevoudige wereldkampioen loopt af eind 2017, terwijl hij zelf aankondigde een winnende wagen te willen hebben in 2018.

"We zijn overeengekomen dat we zullen samenzitten deze zomer. Gelukkig is dit nog even, want iedereen weet dat Fernando's beslissing anders zal geweest zijn," verklaarde Brown aan Marca. "In mijn ogen zijn wij bij de favorieten, zolang we een competitieve wagen kunnen geven."

"Het staat vast dat hij in 2017 geen kampioenschap zal winnen, daarom verschuift zijn aandacht al naar volgend jaar. Hij hoopt daarbij dat McLaren-Honda dan wel een sterk duo zal zijn."

"We hebben nog negen tien races de tijd om hem te tonen in welke positie we kunnen zitten, zodat dit een duidelijke indicatie kan geven voor 2018."


Geruchten vertellen dat Alonso initieel de deadline had gelegd in juni, het moment dat Honda met de nieuwe specificatie van haar motor zal komen in de Grand Prix van Canada. Brown verklaarde echter: "Ik denk niet dat hij dan zijn eindoordeel zal vellen. Hij zal de progressie bekijken en oordelen of de nieuwe motor aan zijn verwachtingen voldoet. Meer duidelijkheid zal volgen in de zomer."
[14 mei 2017 - 12:28] Tom Michiels
VORIG: GP Spanje: Startgrid      VOLGEND: Hamilton zegeviert in Barcelona
 Zoeken: In:
Vettel draait rollen om in VT2  
Sebastian Vettel heeft de snelste tijd geklokt tijdens de tweede vrije training van de Grand Prix van Monaco....
Lees meer
Hamilton opent snelste in de straten van Monaco  
Lewis Hamilton heeft het GP weekend van Monaco als snelste geopend. De Brit klokte met een tijd van...
Lees meer
Hamilton zegeviert in Barcelona  
Lewis Hamilton is erin geslaagd de Grote Prijs van Spanje te winnen. De Brit verloor zijn eerste plek...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact