RSS   -    Meewerken?
   
 
GP BraziliŽ
 Brown geeft toe: "Fernando zet McLaren onder druk"
Zak Brown heeft in Spanje toegegeven dat zijn team niet veel tijd meer heeft om Fernando Alonso te overtuigen bij McLaren te blijven. Het driejarig contract van de tweevoudige wereldkampioen loopt af eind 2017, terwijl hij zelf aankondigde een winnende wagen te willen hebben in 2018.

"We zijn overeengekomen dat we zullen samenzitten deze zomer. Gelukkig is dit nog even, want iedereen weet dat Fernando's beslissing anders zal geweest zijn," verklaarde Brown aan Marca. "In mijn ogen zijn wij bij de favorieten, zolang we een competitieve wagen kunnen geven."

"Het staat vast dat hij in 2017 geen kampioenschap zal winnen, daarom verschuift zijn aandacht al naar volgend jaar. Hij hoopt daarbij dat McLaren-Honda dan wel een sterk duo zal zijn."

"We hebben nog negen ŗ tien races de tijd om hem te tonen in welke positie we kunnen zitten, zodat dit een duidelijke indicatie kan geven voor 2018."


Geruchten vertellen dat Alonso initieel de deadline had gelegd in juni, het moment dat Honda met de nieuwe specificatie van haar motor zal komen in de Grand Prix van Canada. Brown verklaarde echter: "Ik denk niet dat hij dan zijn eindoordeel zal vellen. Hij zal de progressie bekijken en oordelen of de nieuwe motor aan zijn verwachtingen voldoet. Meer duidelijkheid zal volgen in de zomer."
[14 mei 2017 - 12:28] Tom Michiels
VORIG: GP Spanje: Startgrid      VOLGEND: Hamilton zegeviert in Barcelona
 Zoeken: In:
Toro Rosso bevestigt Gasly en Hartley voor 2018  
Toro Rosso heeft aangekondigd dat Brendon Hartley en Pierre Gasly hun twee vaste racerijders zijn in 2018. Het...
Lees meer
Vettel laat Ferrari juichen, Hamilton net naast het podium!  
Sebastian Vettel heeft Ferrari een eerste succes bezorgd sinds de Grote Prijs van Hongarije eind juli. Het podium...
Lees meer
Bottas snelt naar poleposition, Hamilton crasht zwaar  
Valtteri Bottas heeft de poleposition voor de GP van BraziliŽ bemachtigd. In een spannend slot wist hij de...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact