RSS   -    Meewerken?
   
 
GP Hongarije
 Gran Premio de España Spel: Minimaal 250 Euro aan prijzen!
Waarom mee doen aan een Fantasy Formule 1 spel?

• Je betrokkenheid bij de Formule 1, zal nog meer toe nemen. Het draait niet om 1 coureur, maar om 6 coureurs die allemaal voor jou moeten presteren gedurende de Grand Prix.
• Het kost maar 2,50 euro en je krijgt een paar uur extra entertainment tijdens de race, en ook tijdens het puzzelen van jouw ideale F1 team!
• Als je de andere spelers weet te verslaan, kan je ook nog een leuke prijs winnen! Minimaal 20 teams winnen een prijs en de eerste prijs is 45 euro!

Zweeler heeft twee spellen opgezet voor de Grand Prix in Rusland, zodat iedereen zelf een keuze kan maken waar je aan mee wilt doen.

Het Gran Premio de España Spel 2017 zal gaan starten op zondag 14 mei 2017 om 14:00 uur.

Je krijgt een budget van 120 miljoen euro om een team samen te stellen bestaande uit 6 coureurs. Coureurs scoren punten op basis van de uitslag van de race (racepunten) en het verschil met hun kwalificatiepositie (bonuspunten).

Stel dat je Lewis Hamilton gekozen hebt en hij kwalificeert als achtste en eindigt tweede in de race. Hamilton scoort dan 125 racepunten en 6 bonuspunten. 131 punten in totaal. Hij krijgt 6 bonuspunten omdat hij in de race zes posities gewonnen heeft ten opzichte van de kwalificatie.
Uitgevallen coureurs scoren in dit spel ook punten. De eerste uitvaller zal als 20ste geklasseerd worden voor dit spel en de uitvaller daarna als 19de. Et cetera. Stel u heeft Max Verstappen gekozen en de Nederlander kwalificeert als tiende en is de derde uitvaller. Verstappen wordt dan in dit spel geklasseerd als 18de. In dit geval scoort Verstappen 15 racepunten en -8 bonuspunten. 7 punten in totaal. Hij krijgt -8 bonuspunten omdat hij in de race acht posities verloren heeft ten opzichte van de kwalificatie.

Het spel kost 2,50 euro per team en we starten met minimaal 250 euro aan prijzen. De eerste prijs zal 45,23 euro zijn (20 AK prijzen).

Daarnaast heeft Zweeler ook een Gran Premio de España (RtAD)/Race to Abu Dhabi Spel waar je voor 2,50 euro mee kan doen aan een prijzenpot van 5.000 euro en een 1e prijs van 2.500 euro!

Er is zondag 1 ticket te winnen voor het eindspel van de Race to Abu Dhabi.
Klik hier om je meteen te registreren!
[11 mei 2017 - 20:56] Advertorial
VORIG: Alonso legt druk op McLaren: "Winnen of ik vertrek"      VOLGEND: Mercedes opent Spaans weekend in het voordeel
 Zoeken: In:
Halo al vanaf 2018 in F1  
Er komt een einde aan het F1-tijdperk zoals we het nu kennen. Vanaf volgend jaar zullen alle wagens...
Lees meer
Hamilton pakt vijfde thuiszege, Vandoorne op zucht van punt  
Lewis Hamilton heeft voor de vijfde keer zijn thuis Grand Prix gewonnen. De Brit won moeiteloos met een...
Lees meer
Hamilton op pole in Engeland, Vandoorne negende  
Lewis Hamilton heeft de snelste tijd neergezet in de kwalificatie voor de Grote Prijs van Engeland. De Brit...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact