RSS   -    Meewerken?
   
 
GP BraziliŽ
 Montezemolo niet tevreden met trage start
Ferrari president Luca di Montezemolo zegt niet tevreden te zijn met met de start van het seizoen, maar gelooft erin dat zijn team snel kan terugvechten.

Alhoewel analisten voorspelden dat Ferrari als ťťn van de snelste teams uit de wintertests zou komen, lijken het enkel Red Bull en McLaren te zijn die de kroon spannen. Het probleem zit zich vooral in het gebrek aan kwalificatietempo van de nieuwe Ferrari-wagen.

"Ik ben zeker niet blij met de manier waarop het seizoen is begonnen, maar ik heb groot vertrouwen in de mensen hier die weten hoe ze moeten reageren wanneer de situatie het moeilijkst is," vertelde di Montezemolo.

"Ik ben zeker dat er een indrukwekkend antwoord zal volgen. Ik weet dat iedereen ten volle werkt en ik heb enorm vertrouwen in de menselijke en technische capaciteiten van onze mensen. Ik denk dat de periode waarop we enkel kunnen hopen op een podium snel ten einde zal zijn."

Met de Grand Prix van China die komend weekend al wordt verreden, is er weinig tijd om de problemen met de huidige wagen te verhelpen. Volgens de Italiaan wordt het dan ook een frustrerend weekend voor zijn team.

"Ik hoop dat we wat verbeteringen kunnen zien, vooral in de kwalificatie, maar ik denk dat het moeilijk zal worden," zei hij. "Ik heb met Alonso gesproken over zijn indruk over de wagen, en hij heeft er vertrouwen in. Toch hebben we nog veel werk te doen om te verbeteren."
[12 april 2011 - 15:27] Jorg Soens
VORIG: F1-Club op zoek naar gemotiveerde medewerkers      VOLGEND: McLaren wil Hamilton niet lossen
 Zoeken: In:
Toro Rosso bevestigt Gasly en Hartley voor 2018  
Toro Rosso heeft aangekondigd dat Brendon Hartley en Pierre Gasly hun twee vaste racerijders zijn in 2018. Het...
Lees meer
Vettel laat Ferrari juichen, Hamilton net naast het podium!  
Sebastian Vettel heeft Ferrari een eerste succes bezorgd sinds de Grote Prijs van Hongarije eind juli. Het podium...
Lees meer
Bottas snelt naar poleposition, Hamilton crasht zwaar  
Valtteri Bottas heeft de poleposition voor de GP van BraziliŽ bemachtigd. In een spannend slot wist hij de...
Lees meer
Copyright vzw F1-Club - Contact